Begeleiding

Bent u van plan een huis of ander bouwkundig element te gaan bouwen (bijvoorbeeld een aanbouw, schuur, etc.) of verbouwen, maar weet u niet goed hoe te beginnen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres!

Wij kunnen de bouwwerkzaamheden van begin tot eind begeleiden, wat natuurlijk begint met het maken van de bouwtekeningen en het verkrijgen van de nodige vergunningen. Wij tekenen zelf uw bouwtekeningen en kunnen deze daarom gelijk indienen bij uw gemeente en waar nodig correcties uitvoeren.

Wanneer dit allemaal geregeld is, kan het bouwen beginnen. Doordat wij diverse relaties hebben met verschillende bouwbedrijven en aannemers, kunnen wij u hierover goed adviseren. Hierbij houden we natuurlijk rekening met uw budget en de grootte van het project.

Ook tijdens de bouw houden wij alles nauwlettend in de gaten, om te zien of alles volgens planning verloopt en er geen dingen verkeerd gaan. Ook zijn wij het aanspreekpunt voor de vaklieden die met het te bouwen project bezig zijn. Zo kunnen we alle problemen/ en vorderingen meekrijgen en hierop reageren en overleggen met de klant.